Πώς θα το κάνετε

Τα Χριστούγεννα είναι πολύ όμορφα. Μαζεύεστε με την οικογένεια και τους φίλους σας, φτιάχνετε νόστιμο φαγητό, ανάβετε κεριά, βλέπετε κάποιον που αγαπάτε να ανοίγει ένα δώρο που του προσφέρατε. Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή που περιμένετε με ανυπομονησία πριν και μια συλλογή από όμορφες αναμνήσεις μετά.

Δεν βιώνουν, όμως, όλοι τους παραδοσιακούς χριστουγεννιάτικους εορτασμούς. Κάθε χρόνο, πολλοί ασθενείς με διάφορες μορφές καρκίνου περνούν τα Χριστούγεννα σε νοσηλευτήρια και αυτό είναι αρκετά οδυνηρό.

Εμείς στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων, αντιμετωπίζοντας τον καρκίνο, εργαζόμαστε κάθε μέρα, με στόχο να βελτιώσουμε τις συνθήκες για τους ασθενείς και τους οικείους τους. Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες και τα προγράμματα μας, προσφέρονται παγκύπρια, δωρεάν και περιλαμβάνουν 24ωρη Κατ’ Οίκον Ανακουφιστική Φροντίδα στην Λευκωσία και στην Λεμεσό, Κατ’ Οίκον Νοσηλευτική και Ανακουφιστική Φροντίδα, Ψυχοκοινωνική Στήριξη, Φυσικοθεραπεία, Κλινικές Λεμφοιδήματος, Μεταφορά Ασθενών, Κέντρα Ημέρας. Παράλληλα, λειτουργούν Προγράμματα διαφώτισης για πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου. Κάθε χρόνο, οι υπηρεσίες μας εξυπηρετούν πέραν των 5000 ασθενών και των οικογενειών τους.

Μαζί βοηθάμε περισσότερους ασθενείς με καρκίνο να είναι στο σπίτι για τα Χριστούγεννα.

Όταν ξεκινήσαμε να εργαζόμαστε για την Χριστουγεννιάτικη μας εκστρατεία αναρωτηθήκαμε: ‘Με ποιον τρόπο μπορούμε να σταθούμε δίπλα σε όλους εκείνους που δεν θα είναι στο σπίτι τους για τα Χριστούγεννα; Τι θα μπορούσαμε να κάνουμε έμπρακτα για αυτούς τους ανθρώπους; Μετά μας ήρθε η ιδέα να στείλουμε μια ευχή μέσω ενός αστεριού.

Κάθε φορά που κάνετε μια εισφορά για ένα αστέρι στον ΠΑΣΥΚΑΦ από αυτή τη σελίδα, μπορείτε να στείλετε, ένα αστέρι σε ένα από τα νοσηλευτήρια στα οποία περνούν τα Χριστούγεννα ασθενείς με καρκίνο.

Το Αστέρι του ΠΑΣΥΚΑΦ είναι για εμάς σύμβολο ελπίδας. Όταν κάνετε μια εισφορά στον ΠΑΣΥΚΑΦ από αυτή τη σελίδα, στέλνετε ένα αστέρι εκεί όπου θα μπορεί να το βλέπει ένας ασθενής ή οι οικείοι του, οι επαγγελματίες υγείας και οι εργαζόμενοι στο νοσηλευτήριο. Και όσες περισσότερες εισφορές συλλέξουμε, τόσοι περισσότεροι ασθενείς παίρνουν τις ευχές σας για τα Χριστούγεννα και για κάθε μέρα του νέου χρόνου.

Χαρίστε ένα αστέρι σε ένα νοσηλευτήριο

Φέτος τα Χριστούγεννα δώστε αγάπη, χαρίζοντας το αστέρι του ΠΑΣΥΚΑΦ σε ένα ασθενή με καρκίνο ή σε ένα νοσηλευτήριο.
Επιλέξτε πού θα θέλατε να αποσταλεί το αστέρι σας. Εμείς θα κρεμάσουμε το αστέρι σας στο νοσηλευτήριο της επιλογής σας, ή θα το παραδώσουμε σε ένα ασθενή.
Η εισφορά σας θα βοηθήσει να προσφέρουμε χαρά και αγάπη, αλλά και να διατηρήσουμε την ποιότητα της ζωής των ασθενών και των οικογενειών τους.

Με τις καλύτερες ευχές από όλους εμάς στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ).

Υποστηρίζω τις Υπηρεσίες και τα Προγράμματα του ΠΑΣΥΚΑΦ