Αυτή είναι η διαδικασία

1. Κάντε μια εισφορά.

Χρησιμοποιήστε τη φόρμα πληρωμής στη σελίδα για να κάνετε την εισφορά σας για στήριξη των υπηρεσιών και των προγραμμάτων του ΠΑΣΥΚΑΦ. Επιλέξτε το νοσηλευτήριο όπου επιθυμείτε να κρεμάσουμε ή να παραδώσουμε ένα αστέρι σ’ ένα ασθενή ή αφήστε εμάς να επιλέξουμε ένα νοσηλευτήριο για εσάς.

2. Τα χρήματα προορίζονται για ενίσχυση των υπηρεσιών και των προγραμμάτων του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Οι υπηρεσίες μας είναι εξειδικευμένες και περιλαμβάνουν 24ωρη Κατ’ Οίκον Ανακουφιστική Φροντίδα στην Λευκωσία και στην Λεμεσό, Κατ’ Οίκον Νοσηλευτική και Ανακουφιστική Φροντίδα, Ψυχοκοινωνική Στήριξη, Φυσικοθεραπεία, Κλινικές Λεμφοιδήματος, Μεταφορά Ασθενών, Κέντρα Ημέρας.
Οι υπηρεσίες και τα Προγράμματα διαφώτισης για πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου προσφέρονται παγκύπρια, δωρεάν. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι όλο και λιγότεροι θα νοσήσουν από καρκίνο και ότι όσοι είναι αναγκασμένοι να ζουν με τον καρκίνο θα έχουν το καλύτερο δυνατό επίπεδο ζωής με αξιοπρέπεια και ασφάλεια.

3. Κρεμάμε ένα αστέρι στο νοσηλευτήριο της επιλογής σας.

Επισκεπτόμαστε το νοσηλευτήριο που επιλέξατε και κρεμάμε το αστέρι για εσάς. Έτσι δημιουργείται μια μεγάλη σύνθεση με πολλά αστέρια, τα οποία δείχνουν σε όσους θα πρέπει να περάσουν τα Χριστούγεννα εκεί, ότι υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που τους σκέφτονται. Καλά Χριστούγεννα!

Χαρίστε ένα αστέρι σε ένα νοσηλευτήριο

Φέτος τα Χριστούγεννα δώστε αγάπη, χαρίζοντας το αστέρι του ΠΑΣΥΚΑΦ σε ένα ασθενή με καρκίνο ή σε ένα νοσηλευτήριο.
Επιλέξτε πού θα θέλατε να αποσταλεί το αστέρι σας. Εμείς θα κρεμάσουμε το αστέρι σας στο νοσηλευτήριο της επιλογής σας, ή θα το παραδώσουμε σε ένα ασθενή.
Η εισφορά σας θα βοηθήσει να προσφέρουμε χαρά και αγάπη, αλλά και να διατηρήσουμε την ποιότητα της ζωής των ασθενών και των οικογενειών τους.

Με τις καλύτερες ευχές από όλους εμάς στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ).

Υποστηρίζω τις Υπηρεσίες και τα Προγράμματα του ΠΑΣΥΚΑΦ