Συχνές ερωτήσεις (FAQ)

Τι να κάνω αν δεν μπορώ να βρω το νοσηλευτήριο της επιλογής μου;

Δεν έχουν συμπεριληφθεί όλα τα νοσηλευτήρια από την πρώτη κιόλας χρονιά. Έχετε στο μυαλό σας κάποιο νοσοκομείο, κέντρο περίθαλψης ή άλλο μέρος όπου πιστεύετε ότι θα έπρεπε να διαθέτει μια σύνθεση με αστέρια; Επικοινωνήστε μαζί τους και ρωτήστε εάν ενδιαφέρονται, στη συνέχεια αυτοί επικοινωνούν με τον ΠΑΣΥΚΑΦ και εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα.

Μπορώ να στείλω ένα αστέρι για κάποιον ασθενή που βρίσκεται στο σπίτι;

Ναι, μπορείτε. Στην φόρμα εισφοράς επιλέξτε την επιλογή ‘Κατ’ Οίκον Φροντίδα ΠΑΣΥΚΑΦ’ στην επαρχία που εσείς επιθυμείτε. Οι νοσηλευτές του ΠΑΣΥΚΑΦ θα αναλάβουν να παραδώσουν το αστέρι σας στην επόμενη επίσκεψη τους στον ασθενή.

Μπορώ να λάβω ο ίδιος ένα αστέρι;

Ναι, μπορείτε. Επισκεφθείτε τον ΠΑΣΥΚΑΦ στην επαρχία σας και πάρτε το αστέρι σας στην τιμή των €10.

Λευκωσία:
Οδός Φωτεινού Πανά 12 & 14,
1045 Λευκωσία
Τηλ: 22345444

Λεμεσός:
Οδός Πίνδου 6,
3035 Λεμεσός
Τηλ: 25747750

Λάρνακα:
Οδός Γρηγόρη Αυξεντίου, Μέγαρο Καρίδερς, Block A, 6ος όροφος, Διαμ. 668,
6023 Λάρνακα
Τηλ: 24665198

Πάφος:
Λεωφόρος Ελλάδος 84,
8020 Πάφος
Τηλ: 26222929

Παραλίμνι:
Λεωφόρος 1ης Απριλίου 226,
5280 Παραλίμνι
Τηλ: 23730460

Ώρες Λειτουργίας Γραφείων: Δευτέρα-Πέμπτη: 08:00-16:00 Παρασκευή: 08:00-13:00

Για ποιον σκοπό προορίζονται τα χρήματα;

Οι εισφορές που λαμβάνουμε ενισχύουν οικονομικά τις Υπηρεσίες και τα Προγράμματα για πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου. Όλες οι υπηρεσίες και τα προγράμματα προσφέρονται παγκύπρια δωρεάν. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο που ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων χρησιμοποιεί τους πόρους του, σε αυτή τη σελίδα.

Μπορώ να επιλέξω ποιος θα λάβει ένα αστέρι;

Μπορείτε να επιλέξετε σε ποιο νοσηλευτήριο επιθυμείτε να κρεμαστεί το αστέρι. Αλλά δεν μπορείτε να επιλέξετε να κρεμαστεί για έναν συγκεκριμένο ασθενή. Ορισμένοι ασθενείς μπορεί να μην επιτρέπεται να έχουν διακοσμήσεις ή κάτι παρόμοιο στα δωμάτιά τους λόγω κινδύνου λοίμωξης.

Θα σταλεί ένα αστέρι στο νοσηλευτήριο ούτως ή άλλως;

Στον βαθμό που είναι εφικτό, θα σταλούν αστέρια. Πιστεύουμε ότι διαθέτουμε αρκετά μεγάλο απόθεμα από αστέρια και να καλύψουμε όλες τις εισφορές. Εάν η ανταπόκριση είναι πολύ μεγαλύτερη από την αναμενόμενη, δυστυχώς δεν θα υπάρχει αρκετός χρόνος να παραγγείλουμε περισσότερα αστέρια. Αλλά και τότε, όλα τα νοσηλευτήρια θα έχουν διακοσμηθεί με πολλά, πολλά αστέρια. Αστέρια που θα καταχωρηθούν μετά τα Χριστούγεννα θα δοθούν απευθείας σε ασθενείς. Αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η εισφορά σας εξακολουθεί να είναι χρήσιμη και ότι αναγνωρίζεται ούτως ή άλλως!

Είναι η πρώτη χρονιά αυτής της Χριστουγεννιάτικης εκστρατείας στην Κύπρο. Βοηθήστε μας με την εισφορά και τις εισηγήσεις σας να κάνουμε κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα πιο φωτεινά. Στείλτε τις εισηγήσεις σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Χαρίστε ένα αστέρι σε ένα νοσηλευτήριο

Φέτος τα Χριστούγεννα δώστε αγάπη, χαρίζοντας το αστέρι του ΠΑΣΥΚΑΦ σε ένα ασθενή με καρκίνο ή σε ένα νοσηλευτήριο.
Επιλέξτε πού θα θέλατε να αποσταλεί το αστέρι σας. Εμείς θα κρεμάσουμε το αστέρι σας στο νοσηλευτήριο της επιλογής σας, ή θα το παραδώσουμε σε ένα ασθενή.
Η εισφορά σας θα βοηθήσει να προσφέρουμε χαρά και αγάπη, αλλά και να διατηρήσουμε την ποιότητα της ζωής των ασθενών και των οικογενειών τους.

Με τις καλύτερες ευχές από όλους εμάς στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ).

Υποστηρίζω τις Υπηρεσίες και τα Προγράμματα του ΠΑΣΥΚΑΦ